• Publicerat 4 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Dennis Olssons kontrakt med Gif Sundsvall har löpt ut, länge såg det också ut som att ytterbacken skulle lämna klubben, men nu kommer nya uppgifter.
– Vi har faktiskt en liten dialog med Dennis i dag och vi får se vad som händer där, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till ST.

Dennis Olsson gjorde i år 27 framträdanden för Gif Sundsvall och var därmed en stabil pjäs i laget. Efter säsongen löpte kontraktet ut och länge såg det ut som att parterna inte skulle komma överens om en fortsättning:

– Dennis har valt att avvakta och valt ställningen att kontraktet vi erbjudit inte är tillräckligt bra. Och det förslaget finns inte kvar. Han är ingen vi har dialog med i dag, sade Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till ST i december.

Nu kommer dock sportchefen med nya uppgifter till ST:

– Vi har faktiskt en liten dialog med Dennis i dag och vi får se vad som händer där. Han presterade på ett bra sätt under 2018 och kan vara ett alternativ för oss beroende på hur truppen balanseras. Men samtidigt har vi en budget att förhålla oss till också, säger Hagblom till ST i dag.

Enligt ST förhandlar Giffarna även med spelarna Eric Björkander och Jonathan Tamimi om nya kontrakt.