• Publicerat 3 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Klart: Malmö FF tilldelas fler biljetter i mötet mot Chelsea i Europa League.
”Vi har precis nåtts av det positiva beskedet att vi kommer få ytterligare 495 biljetter till bortamatchen mot Chelsea”, skriver MFF:s SLO Pierre Nordberg på Twitter.

Malmö tog sig vidare från en svår grupp i Europa League – än svårare skulle det dock visa sig bli. Klubben lottades nämligen mot Chelsea i 16-delsfinal. Tuffast möjliga motstånd men självklart även kul för fansen i vissa aspekter. Att kunna se Hazard & kompani på Stamford Bridge är nog inte helt fel.

Men hur många som skulle kunna åka till London och se matchen har länge varit uppe för diskussion. Enligt UEFA-regler får bortalaget ta del av fem procent av arenans kapacitet vilket i det här fallet blev cirka 2 200 platser.

MFF tyckte det var lite snålt och har därför jobbat på att få flera biljetter till matchen, vilket klubben nu har lyckats med.

Det meddelade nämligen MFF:s SLO (Supporter Liaison Officer) Pierre Nordberg i dag via Twitter:

”Vi har precis nåtts av det positiva beskedet att vi kommer få ytterligare 495 biljetter till bortamatchen mot Chelsea. Vilket ger oss totalt 2695 biljetter. Dessa biljetter kommer gå till försäljning vid biljettsläppet den 19 januari.”