Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg utlovade en stor nyhet inför årets första träning i dag. Nu står det klart att det handlar om ny huvudsponsor – byggföretaget Serneke har skrivit femårskontrakt med Blåvitt.
– Vi är otroligt glada att Serneke växlar upp till att bli föreningens största partner, säger Blåvitts marknads och kommunikationschef Erica Berghagen till Blåvitts hemsida.

IFK Göteborg och Prioritet Finans gick skilda vägar – nu är en ny huvudsponsor klar. I går hintade Blåvitt om en nyhet inför premiärträningen på torsdagen, och det kom sedan ut uppgifter om att det handlade om en ny huvudsponsor i Serneke.

Det visade sig stämma. Serneke har sponsrat Blåvitt i flera år och har bland annat varit med och byggt nya Kamratgården och Prioritet Serneke Arena. Nu tar man klivet upp som huvudsponsor. Det handlar om ett femårsavtal med start 2019.

– Vi sa när vi gick in första året som partner att vi skulle växa med IFK och växer vi som bolag ska vi fortsätta engagera oss i klubben. Vi har nu varit med i tio år och byggt nya Kamratgården och Prioritet Serneke Arena och ser det som en naturlig utveckling att hänga med som ny huvudpartner, säger Sernekes vd och ägare Ola Serneke till Blåvitts hemsida.

 

IFK Göteborgs marknads och kommunikationschef Erica Berghagen:

– Vi är otroligt glada att Serneke växlar upp till att bli föreningens största partner. I deras övergripande målsättningar om att gynna nästa generation med glädje och gemenskap ska vi tillsammans och med långsiktiga satsningar på barn och ungdomar göra skillnad i det samhälle där vi verkar.