Marcus Rohdén lämnade Elfsborg för Crotone. Nu ligger klubben på nedflyttningsplats i Serie B, och Elfsborg uppges vilja värva tillbaka Rohdén:
– Jag överlåter det där till min agent, säger Rohdén till Borås Tidning.

Det var efter säsongen 2016 som Marcus Rohdén lämnade Elfsborg. Efter flera år som en av Allsvenskans dominerande spelare så flyttade han till Crotone, då i Serie A. Rohdén fick sedermera plats i Janne Anderssons landslag och han var med i VM-truppen i somras.

Men det har varit en tuff tid för Crotone, som åkt ur Serie A och nu också ligger pyrt till i Serie B. Just nu på nedflyttningsplats i Serie B.

Nu uppges Rohdén kunna lämna i januarifönstret. Kontraktet med Crotone går ut i sommar, och Elfsborg har enligt Borås Tidning anmält sitt intresse.

Boråsklubben ska ha varit i kontakt med Rohdéns representanter.

– Jag överlåter det där till min agent. Jag har sagt tidigare att målsättningen är att hitta en klubb utomlands, och det gäller fortfarande. Jag spelar gärna i Elfsborg någon gång i framtiden, men det är så mycket som kan hända längs vägen så det är bättre att ta ett steg i taget, säger Rohdén till BT.