• Publicerat 2 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Denni Avdic står just nu utan kontrakt – nästa anhalt för spelaren kan vara Örebro.
– Vi har tittat på Denni Avdic och har haft samtal med honom eftersom han var här i somras, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till NA.

Denni Avdic har sedan han anlände till AIK 2016 inte blivit den succé många trodde. Anfallaren kom till en början helt fel in i klubben, då han tampades med skoproblem vilket gjorde de första månaderna i Gnaget kämpiga. När väl skorna var på plats lyckades aldrig den tilltänkta skyttekungen, som vann den allsvenska skytteligan 2010, slå sig in i laget.

Kontraktet med de nyblivna svenska mästarna har nu gått ut och nu anmäler Örebro sig till skaran av klubbar som visar intresse för Avdic.

– Vi har tittat på Denni Avdic och har haft samtal med honom eftersom han var här i somras. Hela fotbolls-Sverige vet att vi har kikat på honom så det är inga konstigheter. Han är en av flera som vi jobbar med, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till NA.