Foto: Bildbyrån

Dennis Widgren kommer presenteras som Hammarbys första nyförvärv år 2019. Enligt uppgifter till FD så läkarundersöks Widgren i dag och skriver på för Bajen. 

Hammarby har sedan tidigare klart med två nyförvärv i Tim Söderström och Darijan Bojanic. Nu är ett tredje på väg att presenteras.

FotbollDirekt avslöjade i förra veckan att Dennis Widgren bestämt sig för Hammarby. Vänsterbacken har haft utgående kontrakt med Östersund, och ÖFK gick nyligen ut med att han lämnar klubben.

Nu kommer han snart presenteras i grönvit tröja. Enligt uppgifter till FD så läkarundersöks Widgren i dag och går läkarundersökningen som den ska så skriver han under ett 3,5-årskontrakt senare under dagen.

Samtidigt ser Neto Borges av allt att döma ut att lämna Bajen för belgiska Genk. Expressen har tidigare skrivit om att Borges är på väg bort i en affär värd över 20 miljoner, och belgisk media har skrivit att han kommer resa till Belgien och skriva på för Genk nu de första dagarna av det nya året.