Neto Borges är på väg att säljas till Belgien och högst på Hammarbys önskelista som ersättare har varit Östersunds Dennis Widgren. FD kan avslöja att Widgren nu gjort sitt val och kommer att skriva på 3,5 år för Bajen inom kort. 

Som tidigare rapporterat är Hammarby på väg att sätta nytt transferrekord genom försäljningen av brassen Neto Borges.

Den 22-årige succén väntas snart lämna Bajen för Genk och summan ska enligt Expressen landa på över 20 miljoner kronor.  Således ett nytt transferrekord efter att Linus Hallenius sålts till Genoa för 18 miljoner 2010.

Den som ersätter honom kommer, efter en del om och men, att bli Östersunds FK:s Dennis Widgren. Enligt FD:s källor har Widgren, vars kontrakt gått ut med ÖFK, haft Bajen och en annan allsvensk toppklubb att välja på in i det sista.

Nu är valet gjort och Widgren kommer inom kort att skriva på ett kontrakt som sträcker sig 3,5 år framåt i tiden.

Widgren har tidigare kopplats ihop med klubbar både i Sverige, Norge och Danmark. Bland annat BK Häcken.