• Publicerat 21 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Halmstad förstärker ledarstaben inför nästa säsong. Klubben meddelade i dag att den tidigare spelaren Kujtim Bala kommer in som ny assisterande tränare i laget.
– Jag tror att vi blir ett mer komplett tränarteam som stöttar varandra i helheten för att nå så bra resultat som möjligt för klubben, säger Bala till egna hemsidan. 

Kujtim Bala jobbade tidigare i år som sportchef i Varbergs Bois, men ansluter nu alltså som assisterande tränare till Halmstad.

Den tidigare sportchefen säger så här om beslutet att komma till Halmstad:

– Det känns positivt. Jag tror att vi blir ett mer komplett tränarteam som stöttar varandra i helheten för att nå så bra resultat som möjligt för klubben. Jag hoppas kunna tillföra en till dimension och se till att kunna utveckla individen mer. HBK är ett privilegierade som har så många unga talanger i truppen, och vi ska ta hand om dem på bästa sätt. Sen kommer jag sitta en hel del med analysen, både av det egna spelet, men också av motståndarna och det känns bra. Så rollen i sig känns rolig och utmanande på samma sätt, säger Kujtim Bala till egna hemsidan.