• Publicerat 20 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Daniel Janevski väljer att lämna Gais efter ett tuff år i klubben där det endast blev tre matcher under superettan-säsongen.
– Det ska bli jättespännande att få spela för Degerfors IF och se vad supportrarna går för! (skratt), det är ju en liten stad jämfört med Göteborg, säger spelaren till egna hemsidan

Daniel Janevskis kontrakt löpte ut efter säsongen och klubben gick tidigt ut med att det inte fanns några intentioner att förlänga det.

I dag blev mittbacken klar för ny klubb, nämligen Degerfors.

– Han är en spelande mittback med väldigt bra fötter och som kommer att passa bra in i vårt sätt att spela. Så vi är ju jätteglada och supernöjda, säger Degerfors sportchef Patrik Werner i en kommentar till egna hemsidan.

Janevski själv visar också stor glädje över att få komma till en ny klubb:

– Degerfors visste jag ingenting innan, men klubben visste jag att de spelar fotboll som jag gillar och så har jag spelat tillsammans med Nikola Ladan tidigare på Hisningen, så det ska bli roligt att spela tillsammans igen.  Det ska bli jättespännande att få spela för Degerfors IF och se vad supportrarna går för! (skratt), det är ju en liten stad jämfört med Göteborg, men det ska bli roligt!, säger han till egna hemsidan.