• Publicerat 20 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Helsingborg jagar förstärkningar inför den allsvenska uppstarten – kanske har klubben hittat en i Halmstad? 
– Det är flera klubbar som visat intresse. Men Helsingborg har ett intresse i “Gabbe”, säger Halmstads klubbchef Tony Karlsson till Sportbloggare.com. 

Halmstads BK:s anfallstalang Gabriel Gudmundsson har ett imponerande år bakom sig där han gjorde nio mål och två assist på 28 spelade matcher i superettan.

Anfallaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong, men redan nu ryktas det intensivt om att det kan bli en flytt.

Något HBK:s klubbchef Tony Karlsson också bekräftar, där Helsingborg kanske framförallt ska vara aktuellt:

– Det är flera klubbar som visat intresse. Men Helsingborg har ett intresse i “Gabbe”, säger han till Sportbloggare.com.

– Vi har hittills inte hamnat i det läge att vi känt att det är läge att göra affärer. Vi har gärna “Gabbe” hos oss ett år till och gärna mer än ett år till, fortsätter han.

Karlsson berättar vidare att parterna förde samtal i somras om ett nytt kontrakt, men att det sedan dess “inte varit aktuell”. Däremot vill Hallandsklubben fortsatt förlänga Gudmundssons kontrakt:

– En sak är solklar, det är att Halmstads Bollklubb gärna förlänger kontraktet och det har vi signalerat redan i somras och under höstkanten också, säger han till Sportbloggare.com.