• Publicerat 20 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

BK Häcken knyter upp backtalangen Aiham Ousou på ett långtidskontrakt. 
– Vi har valt att förlänga med Aiham för att vi ser spetsegenskaper som är otroligt intressanta, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till egna hemsidan.

BK Häcken deklarerade redan i somras att den talangfulle backen Aiham Ousou skulle få ett korttidskontrakt.

Sportchefen i Häcken Sonny Karlsson sa då att han gärna tittar lite mer på spelaren innan han bestämmer sig för om det sedan blir ett längre kontrakt eller ej.

I dag stod det klart att klubben väljer att skriva ett längre avtal med Ousou, närmare bestämt ett avtal som sträcker sig över fyra år.

– Vi har valt att förlänga med Aiham för att vi ser spetsegenskaper som är otroligt intressanta. De svagheter han har tror vi att vi kan ge oss på och förbättra. Därför har vi valt ett långt kontrakt så att vi får tid att utvecklas tillsammans, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson i en kommentar till egna hemsidan.

Ousou uttryckte glädje över kontraktet på hemsidan:

– Det känns väldigt bra att få den här möjligheten och förtroendet. Jag trivs väldigt bra här och jag vet att jag med hjälp av tränare och spelare kommer kunna få ut det bästa av mig själv för att kunna gå i rätt riktning i min utvecklingskurva, säger han till egna hemsidan.