Foto: Bildbyrån

Östersunds FK har värvat Sixten Mohlin – nu räknar ÖFK-tränaren Ian Burchnall med att årets andremålvakt Andreas Andersson lämnar klubben.
– Jag att han kommer leta efter att få mer speltid någon annanstans, säger Burchnall till Östersunds-Posten.

Andreas Andersson kom till Östersunds FK från Gefle IF inför 2017. Det blev tio allsvenska matcher i fjol, och nio i år. Aly Keita har varit förstavalet och nu har även Sixten Mohlin anslutit på målvaktssidan. Något som nu gör att Andersson kan vara på väg att lämna.

Östersunds tränare Ian Burchnall räknar med att målvakten lämnar:

– Andreas är en bra allsvensk målvakt och har inte spelat tillräckligt med matcher i år. När vi nu kommer in i det här fönstret tror jag att han kommer leta efter att få mer speltid någon annanstans, säger tränaren till Östersunds-Posten.

Andreas Andersson har kontrakt med ÖFK till och med 2020.