• Publicerat 16 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nikola Petric, Martin Rauschenberg och Philip Hellquist är tre tunga tapp för Brommapojkarna efter uttåget från allsvenskan. Nu meddelar även rutinerade Erik Figueroa att det inte blir någon fortsättning i BP.

Brommapojkarna lyckades inte hålla sig kvar i allsvenskan i år som nykomling. Efter att ha slutat på kvalplats blev det uttåg mot superettans tabelltrea AFC Eskilstuna.

Sedan dess har en rad spelare försvunnit. Tre tunga tapp är Nikola Petric, Martin Rauschenberg och Philip Hellquist. Det är heller inte slut på manfallet här. Under söndagen meddelade rutinerade Erik Figueroa, med meriter från Hammarby, Sirius och AFC, att det inte blir något mer spel i BP.

– Jag känner att det är dags för nya utmaningar. Ambitionen är att spela på så hög nivå som möjligt. Om det blir allsvenskan eller något annat äventyr återstår att se. Intresse finns, säger Figueroa till Fotbolltransfers.com.