• Publicerat 16 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Linus Hallenius blir kvar i GIF Sundsvall. Lagkapten har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över fem år.
– Det känns väldigt bra att jag har fattat beslutet som innebär att jag blir kvar i klubben, säger spelaren till egna hemsidan.

I höstas valde Linus Hallenius att bryta kontraktet med Gif Sundsvall. Detta efter att han stått för en fantastisk säsong och öst in mål för Giffarna.

Nu kommer klubben med glädjande besked till att Sundsvalls fans – spelaren stannar.

Under söndagen publicerades nyheten på egna hemsidan:

– Det känns helt fantastiskt att Linus valt att skriva på ett nytt kontrakt. Han har blivit historisk i klubben genom sitt målskytte men han är också en helt fantastisk person som gjort massiva insatser även vid sidan av planen. Vi är glada och stolta i klubben idag, säger Urban Hagblom i en kommentar till egna hemsidan.

Huvudpersonen själv säger så här kring att få stanna i klubben:

– Det känns väldigt bra att jag har fattat beslutet som innebär att jag blir kvar i klubben. Jag älskar att spela fotboll för GIF Sundsvall och jag känner en stolthet över att spela här, säger Hallenius till egna hemsidan.

– Det har varit jättetufft att veta vad jag egentligen vill och vad som blir bäst för mig och familjen. Men alla gånger jag diskuterat med mig själv så har det landat i att jag vill vara kvar i GIF Sundsvall. Laget gjorde ett jättebra 2018 och anledningen till att jag skrev på är för att jag vill fortsätta att utvecklas med klubben, säger anfallaren till egna hemsidan.