• Publicerat 16 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Bosko Orovic uppges vara ett namn som intresserar IFK Göteborg i rekryteringen kring en ny assisterande tränare till Poya Asbaghi. Nu väljer huvudpersonen själv att kommentera ryktena.
– Min vilja är att vara kvar i Gais och jag har inte några andra planer än att jag ska sitta i bortalagets bås när vi möter Blåvitt i cupen, säger Gais-tränaren till egna hemsidan.

IFK Göteborg jobbar just nu hårt för att hitta en ny assisterande tränare som ska komplettera Poya Asbaghi till nästa säsong. 

Flera namn har cirkulerat i media, där bland annat Fotbollskanalen tidigare kunnat berätta att Blåvitt träffat Pontus Farnerud för att diskutera en framtida roll – och enligt GT är just Farnerud och Ferran Sibila två kandidater.

I går kom Göteborgs-Posten med ett tredje namn, Gais huvudtränare Bosko Orovic ska också ha lockat till sig intresse från Blåvitt.

Nu har Orovic själv gått ut och kommenterat ryktena:

– Det förekommer väldigt mycket rykten under silly season och inom Gais har vi bestämt oss för att vi ska använda samma metod som de flesta andra elitklubbar, alltså att bara säga att vi inte vill kommentera medias uppgifter. Jag har blivit kontaktat om i alla fall ett 20-tal olika rykten under senaste veckorna och har svarat på samma sätt avseende alla dessa och det var också så jag svarade igår, säger han till egna hemsidan.

– Jag har tidigare sagt att jag har kontrakt med Gais över 2019 som jag har för avsikt att fullfölja och det gäller fortfarande. Min vilja är att vara kvar i Gais och jag har inte några andra planer än att jag ska sitta i bortalagets bås när vi möter Blåvitt i cupen. Jag drivs av min och spelarnas revanschlusta och jobbar stenhårt för att nästa år ska bli en bättre säsong för klubben än årets insats, säger han till egna hemsidan.