• Publicerat 15 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Joel Allansson har under hösten kopplats ihop med IFK Göteborg. Nu står det klart att mittfältaren lämnar Randers.
– Nu väntar nya utmaningar för mig och jag önskar klubben, fansen och staden det bästa, säger han till danska lagets hemsida.

Det är nu officiellt att Joel Allansson gjort sitt i Randers, vilket han tidigare öppnat för. Kontraktet löper ut med med den danska klubben där han varit i fyra år och nu är framtiden för 26-åringen oviss.

– Överlag har jag haft en riktigt bra tid i Randers. Jag kommer ta med mig många fina minnen, säger Allansson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Nu väntar nya utmaningar för mig och jag önskar klubben, fansen och staden det bästa.

En flytt hem till allsvenskan kan ligga nära till hands. IFK Göteborgs sportchef Jonas Olsson har själv medgett att Allansson är ett intressant namn och 26-åringen har också han flirtat med Blåvitt.

– Jag har hört att de är intresserade. Jag spelade i Blåvitt under väldigt lång tid och jag håller ju på Blåvitt. Det är smickrande att höra, det är en stor förening. Göteborg är hemma på så sätt. Det är som sagt lite för tidigt att säga hur det blir, men Blåvitt är ett hett alternativ om det skulle gå så långt, sa Allansson till GT i november.

Nyligen kom också uppgifter att 26-åringen träffat Halmstad, i år femma i superettan.