• Publicerat 14 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Örebros tidigare nummer tio Nahir Besara berättar nu om framtiden. Han öppnar för att han kan bli kvar i allsvenskan.
– Jag måste hitta något bra och det kan vara i Sverige och utomlands, säger Besara till Expressen. 

Örebro har tidigare rapporterat att Nahir Besara inte kommer att förlänga sitt kontrakt som löper ut efter säsongen.

I en intervju med Expressen berättar nu Besara om sin jakt på en ny klubb:

– Jag håller alla dörrar öppna. Erbjudandet måste vara bra för mig, både sett till utmaningen och även det ekonomiska. Jag måste hitta något bra och det kan vara i Sverige och utomlands, säger spelaren till tidningen.

En klubb som mittfältaren tidigare har tillhört är Hammarby – en återkomst har det ryktas om, så här svarar 27-åringen själv på ryktena:

– Självklart lockar det. Hammarby är en storklubb och jag har varit där tidigare, tiden var jättefin och det känns som att vi har en ömsesidig känsla för varandra. Men jag har inte haft någon kontakt med Hammarby, just nu är det bara rykten. Jag vill inte krossa fansens drömmar, men jag har inte haft någon kontakt med dem. Folk har skrivit till mig att de sett mig på olika ställen, men man ska inte tro på allt, säger spelaren till Expressen.

Besara medger att han tidigare haft en viss kontakt med Hammarby, men att det i dagsläget inte finns några bud från svenska klubbar.

– Bara utländska klubbar. Inga svenska klubbar, säger ex-Hammarbyspelaren till Expressen.