• Publicerat 14 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Brommapojkarna har den senaste tiden bara rapporterat om spelare som valt att lämna klubben. Nu plockar BP själva in en spelare – målvakten Hampus Elgán. Något FotbollDirekt kunde avslöja redan i november.
– Jag ser fram emot att fortsätta jobba med Hampus, säger BP-managern Roberth Björknesjö i en kommentar på klubbens hemsida.

Brommapojkarna åkte tidigare i höst ur allsvenskan i kvalet mot AFC Eskilstuna. Efter det har ett flertalet spelare valt att lämna klubben. Namn som Philip Hellquist, David Ochieng, Petar Petrovic, Maikel och Martin Rauschenberg har alla lämnat föreningen.

Förstärkningar in till BP har kommit i form Mattias Eriksson på ledarstaben från Frej och på spelarsidan mittfältaren Adam Gradén, också från Täby-klubben.

I dag presenterade Brommaklubben ytterligare en förstärkning från Frej, den här gången målvakten Hampus Elgán. FD kunde i november avslöja att BP hade gjort klart med Elgan. Nu är det officiellt och avtalet är skrivet över två år.

Tränaren Roberth Björknesjö säger så här om den senaste rekryteringen:

– Jag ser fram emot att fortsätta jobba med Hampus, jag känner honom väl sedan vår gemensamma tid i IK Frej, säger BP-managern i en kommentar på föreningens hemsida.

Elgán blev i år noterad för 25 matcher för Frej i superettan. Innan den här säsongen tillhörde han Syrianska FC och dessförinnan Arameisk-Syrianska IF i division 2.