Foto: Bildbyrån

Örebro SK drog igång försäsongsträninten nu i veckan. Sebastian Ring saknades. ÖSK-tränaren Axel Kjäll har försökt få tag i försvararen:
– Jag har sökt honom vid två tillfällen utan att få tag på honom. Jag ska försöka den här veckan också, säger Kjäll till NA.

Örebro SK har haft ett uppehåll på några veckor men drog i måndags igång med träningen igen. Försvararen Sebastian Ring har saknats på träningarna. Rings kontrakt med ÖSK går ut efter säsongen och han har valt att inte vara med på de sista träningarna för året.

– Han har inga skyldigheter att vara här och träna eftersom han inte har något avtal med ÖSK. Jag lägger ingen värdering i det, det kan vara alltifrån att han att han inte vill riskera att bli skadad eller att han inte vill vara här innan allt är klart, säger ÖSK:s tränare Axel Kjäll till NA.

Kjäll säger att han försöker nå Ring:

– Jag har sökt honom vid två tillfällen utan att få tag på honom. Jag ska försöka den här veckan också. Det är Magnus (Sköldmark, ÖSK:s sportchef) som har en kommunikation med Sebbe och kanske mest med hans agent i det här läget, säger Axel Kjäll.

Ring har tidigare uttryckt att han vill sitta ned med Axel Kjäll efter säsongen för att få veta hur ÖSK ser på hans framtid i klubben.

Axel Kjäll säger att han diskuterade med Ring veckan efter att allsvenskan avslutades. Kjäll säger själv att det var ett bra samtal, och han kommer fortsätta försöka nå Ring.

– Jag hoppas att vi får lite kontakt och att jag får höra hur han tänker och funderar.
*