André Reinholdsson testades nyligen av Trelleborgs FF, bland annat i en träningsmatch mot Malmö FF. Och provspelet imponerade på TFF-ledningen – enligt uppgifter till FotbollDirekt så är nu anfallaren överens med TFF om ett kontrakt. 

2013 gjorde André Reinholdsson allsvensk debut som för Mjällby, då bara 17 år gammal. Reinholdsson stannade i Mjällby efter degraderingen till superettan men efter 2016 bytte han till Bromölla i division 2.

Där har Reinholdsson haft en stark säsong i år med 16 mål på 22 matcher för Bromölla.

Insatserna under säsongen har imponerat på klubbar högre upp, och nyligen testade Reinholdsson med Trelleborgs FF. I november tränade han med klubben och fanns även med i en träningsmatch mot Malmö FF.

Ett lyckat provspel – Reinholdsson svarade för en framspelning till TFF:s enda mål i träningsmatchen mot MFF. Och nu har klubben bestämt sig. Enligt uppgifter till FD så är Reinholdsson och Trelleborg överens om ett kontrakt. Det hela väntas bli officiellt inom kort.

Enligt FD:s uppgifter så fanns flera andra superettanklubbar med i jakten, men Reinholdsson har bestämt sig för TFF.

Trelleborg åkte i år ur allsvenskan och börjar om i superettan 2019.