• Publicerat 10 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Kalmar FF:s medlemmar ville få till ett extra årsmöte. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den begäran har dragits tillbaka. Detta efter att ytterligare en styrelseledamot har hoppat av sitt uppdrag. 
”P-O har svarat för enastående insatser för Kalmar FF och det kommer att bli svårt att fylla upp hans stol i styrelserummet”, skriver föreningen på sin hemsida. 

Kalmar FF har inte haft det alldeles enkelt sedan säsongen tog slut. Efter ett märkligt pressmeddelande i samband med Henrik Rydströms avgång, startade klubbens medlemmar en namninsamling som resulterade i en begäran om att klubben skulle utlysa ett extra årsmöte.

Det fick effekt, ordförande Johan Assarsson och styrelseledamoten Rickard Thern hoppade till följd av stormen av sina förtroendeuppdrag.

I dag förkunnade KFF att ytterligare en styrelseledamot har avsagt sig sitt uppdrag:

”P-O är en av Kalmars mest framgångsrika affärsmän och har i 14 år valt att lägga sitt engagemang i Kalmar FF`s styrelse. Han har varit en av de drivande personerna bakom tillkomsten av Guldfågeln Arena och den för Kalmar FFs framtid helt avgörande affären när Guldfågeln Arena såldes till Kalmar kommun. P-O har svarat för enastående insatser för Kalmar FF och det kommer att bli svårt att fylla upp hans stol i styrelserummet”, skriver föreningen på sin hemsida.

Med tanke på avhoppet så väljer medlemmarna att ta tillbaka sin begäran om att hålla ett extra årsmöte. Årsmötet kommet istället att hållas tidigare än vanligt.