Foto: Bildbyrån

Henrik Rydström fick lämna Kalmar FF under mycket uppmärksammade former. Nu kan Kalmarikonen vara nära nytt tränarjobb i allsvenskan – Rydström ska vara nära jobbet som ny huvudtränare i Sirius.

Henrik Rydström fick inget nytt kontrakt med Kalmar FF – en sorti som fick stor uppmärksamhet inte minst för Kalmarstyrelsens hantering av det hela. Stora protester från KFF-fans och senare så lämnade också flera personer i Kalmars styrelse sina uppdrag.*****

Kalmar gjorde senare klart med ny tränare i Magnus Pehrsson. Samtidigt letar en annan allsvensk klubb ny huvudtränare – Sirius. Där så lämnade ju mångåriga tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf för att ta över Djurgården.

Sirius har sedan dess Mirza Jelecak i tränarstaben, men ett till namn ska in och enligt Expressen så är Henrik Rydström högaktuell att ta över. Rydström ska enligt tidningen vara i långt gångna samtal och kan komma att presenteras i nästa vecka.