• Publicerat 7 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Alexander Fransson är ett hett villebråd just nu. Först kom Fotbollskanalen med uppgifter om att ett bud ska ha kommit in. Nu rapporterar Sportbladet att klubben ska ha ratat det budet som ska ha legat på tio miljoner svenska kronor.

Tidigare i somras återvände Alexander Fransson till IFK Norrköping efter en mindre lyckad sejour i schweiziska Basel.

Mittfältaren tog direkt en startplats i laget. I slutet av säsongen bildade han och Simon Thern ett av de bästa mittfältslåsen i ligan vilket var en stark bidragande faktor till att klubben slutade tvåa i ligan.

Under torsdagen kunde Fotbollskanalen avslöja att den grekiska storklubben AEK Aten lagt ett bud på mittfältaren, som har kontrakt med Norrköping till och med juni 2021.

Nu kommer nya uppgifter i ärendet, Sportbladet uppger att Peking tackat nej till budet. Tio miljoner svenska kronor ska inte vara tillräckligt för att klubben ska tänka sig att släppa spelaren.

Tidigare under fredagen kom också uppgifter om att AEK Aten är ute efter en annan svensk. Enligt GT ska klubben ha lagt bud på Heracles-anfallaren Kristoffer Peterson, som svarat för nio mål i det holländska ligaspelet under året.