IFK Göteborg värvade Prosper Kasim 2015 – men det har inte blivit mycket speltid för den ghananska mittfältaren, och nu lånas han ut till Mjällby i superettan.

Prosper Kasim kom till IFK Göteborg 2015, från Inter Allies i spelarens hemland Ghana. Det har blivit ett allsvenskt inhopp för mittfältaren, men det senaste året har han varit utlånad till Norrby i superettan.

Nu lånas 21-åringen ut igen. Mjällby har klart med Prosper. Det handlar om ett lån med köpoption.

– Dealen med Göteborg är klar och vi lånar in honom med en option om att kunna köpa loss honom. Vi ska bara färdigställa hans kontrakt och eftersom han är i Ghana nu så tar det lite längre tid, säger Mjällbys tränare Milos Milojevic till Blekinge Läns Tidning.

– Han kommer att finnas med när vi drar i gång den 8 januari.

Mjällby har tagit sig tillbaka till superettan, efter några år i division 1.