• Publicerat 6 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Filip Roos och IK Brage gå nu skilda vägar. Skadorna har förstört för spelaren.
– Planerna nu är att få kroppen hel inför nästa säsong, säger han till egna hemsidan. 

Filip Roos är en egen produkt som kom tillbaka till klubben 2018 efter ett lånespel i Säters IF.

Väl tillbaka i Brage har det inte gått spikrakt uppåt utan säsongen har kantats utav skador. En ljumskskada och en skada i sätesmuskeln har spökat för spelaren.

Nu väljer Brage att gå vidare utan målvakten. Klubben bekräftade idag nyheten officiellt på sin hemsida.

Spelaren själv säger så här kring framtiden:

– Planerna nu är att få kroppen hel inför nästa säsong. För även när jag började träna för fullt i slutet av säsongen så kände jag att kroppen inte var 100% och jag var nära att gå sönder igen. Så fullt fokus kommer att ligga på rehab, uppbyggnad och att jag mentalt får återhämta mig. Så vi får se om det blir någon fotboll nästa år överhuvudtaget. Det finns en del klubbar här i området så får se vart jag hamnar, säger Roos till egna hemsidan.