• Publicerat 5 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Smajl Suljevic gjorde ingen succé i Östersund dit han kom i vintras. I stället skallade han Hammarbys Imad Khalili på parkeringen i augusti då han var utlånad till Dalkurd, något han åtalats för. ÖFK meddelar på sin hemsida att 24-åringen inte får något nytt kontrakt och han tvingas därmed lämna klubben. 

Det var i slutet av januari som Smajl Suljevic anslöt från Sundsvall till Östersund. Succén uteblev dock. Bara fyra inhopp i allsvenskan noterades mittfältaren för innan han i augusti lånades ut till Dalkurd.

Väl i Dalkurd hann det bara bli två inhopp innan han skallade Hammarbys Imad Khalili på parkeringen utanför Gavlevallen – något han tidigare i höstas åtalades för misshandel för.

Vad som händer i det fallet är ännu oklart, men något som nu är fastställt är att det inte blir något mer spel i Östersund för Suljevic. Jämtlandsklubben meddelar på sin hemsida att 24-åringen inte får något nytt kontrakt.

– Vi tackar Smajl för hans tid i ÖFK och önskar honom lycka till i framtiden, säger ÖFK:s tränare Ian Burchnall.