• Publicerat 4 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Gais hade en jobbig säsong. Nu meddelar dessutom klubbchefen Erik Bergkvist att han tvingas sjukskriva sig.
– Priset får jag betala nu, säger han till GP.

Trots att laget tippades i toppen fick Gais på nytt slåss för sin överlevnad i superettan den här säsongen. Göteborgsklubben klarade kontraktet, men för klubbchefen Erik Bergkvist var arbetsbelastningen stor och nu tvingas han sjukskriva sig.

– Jag brukar vara en rätt stryktålig herre men från sommaren och framåt har jag fått bekänna rejält med färg och uteslutande jobbat med dialog med besvikna leverantörer, betalningsplanen och krigat ihop till löner och skatter samt försäljning, säger Bergkvist till GP och fortsätter:

– Priset får jag betala nu. Det är förhöjt blodtryck och diverse fysiska belastningsrelaterade symptom. Det har inte funnits en minut över till verksamhetsledning eller annat än brandsläckning.

GP skriver att Bergkvist kommer vara sjukskriven i en vecka.