• Publicerat 4 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Under måndagen meddelade Trelleborg på sin hemsida att fem spelare lämnar klubben efter det allsvenska uttåget, men nu kommer skåningarna med en muntrare nyhet. Försvararen Albin Nilsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. 

För första gången sedan 2011 spelade Trelleborg i år i allsvenskan igen, men sejouren blev ettårig. Skåningarna slutade sist i tabellen och får börja om i superettan nästa år.

Under måndagen meddelade TFF att fem spelare lämnar klubben i form av Furkan Motori, Jacob Palander, Johan Brannefalk, Kofi Sarkodie och veteranen Marcus Pode.

I dag kommer dock Trelleborg med en positiv nyhet. Försvararen Albin Nilsson, som kom till klubben från Ängelholm inför fjolårssäsongen, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Albin är spelare som varit med oss på resan till årets allsvenska säsong. Han är en rutinerad och stabil försvarsspelare som efter skadeproblem i början av säsongen 2018 kom tillbaka på ett positivt sätt. Jag är mycket glad över att vi har med oss Albin i vår fortsatta resa, säger klubbdirektören Mattias Kronvall till TFF:s hemsida.