Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping förlänger med unge målvakten Julius Lindgren – 21-åringen hade utgående kontrakt med Peking men stannar nu i klubben.
– Jag vill ta ännu större plats och ännu större steg och försöka bli så bra som möjligt för att kunna utmana om platserna i IFK Norrköping, säger Lindgren till IFK:s hemsida.

Julius Lindgren har den gångna säsongen spelat i IFK Norrköpings samarbetsklubb Sylvia, och han har stått samtliga matcher för klubben i division 2 i år.

Samtidigt har han suttit på kontrakt med Norrköping. Nu förlängs avtalet – det meddelar Peking på sin hemsida.

– Vi är väldigt glada för att ha kunnat knyta Julius till oss under ytterligare tid. Under detta år tog han stora kliv och vi hoppas att den utvecklingen fortsätter här framöver, säger managern Jens Gustafsson till hemsidan.

Julius Lindgren är en egen produkt och han har funnits med i och kring Pekings a-lag sedan 2016. I fjol var han på utlån till Husqvarna, och i år alltså i Sylvia.

– Det har varit ett väldigt bra år för mig. Jag har utvecklats mycket i både Sylvia och IFK Norrköping. Nu hoppas jag att det ska fortsätta gå bra för miljön i IFK Norrköping med de målvakterna som är och Maths som tränare är väldigt utvecklande och inspirerande, säger Julius Lindgren till hemsidan och fortsätter:

– Just nu är det lite vila men nu när kontraktet är klart vill man bara dra igång direkt. Jag vill ta ännu större plats och ännu större steg och försöka bli så bra som möjligt för att kunna utmana om platserna i IFK Norrköping.