• Publicerat 4 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

AIK har ett SM-guld att försvara nästa år – nu börjar starten av 2019 ta form. Den alltid välbesökta premiärträningen är spikad, liksom två träningsmatcher.

AIK meddelar på sin hemsida att premiärträningen 2019 kommer att ske på Skytteholms IP den 10 januari klockan 17.15. En tradition att inleda året på Skytteholm, och första träningen brukar dra stor publik varje år. Såväl herr- som damlag kommer träna samtidigt:

”AIK Fotboll har det stora nöjet att välkomna alla supportrar och medlemmar till inledningen av 2019 års fotbollssäsong tillsammans med klubbens representationslag (herr och dam). De inledande löpstegen och bolltoucherna görs på Skytteholms IP i Solna torsdagen den 10 januari 2019 med start kl 17:15. De bägge lagen genomför sedan säsongens första träningspass var för sig, men på samma fotbollsplan. Utöver tillfället att få se årets första träning så hålls ett program från innerplan med gäster och representanter från AIK Fotboll” skriver AIK på hemsidan.

Därutöver är två träningsmatcher spikade på Skytteholm i januari. Lördagen den 19 januari 2019 klockan 14.00 möter man samarbetsklubben Vasalunds IF. Veckan senare, lördagen den 26 januari klockan 15.00, så tar AIK emot Gif Sundsvall. Det blir också träningsläger utomlands, och enligt FD:s uppgifter så åker AIK på läger till Dubai i slutet av januari.