• Publicerat 3 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Daniel Sjölund lämnar IFK Norrköping för IFK Mariehamn. Nu kan nästa spelare lämna staden Norrköping för Åland. Sylvias Tarik Hamza har nämligen tackat ja till provspel med Mariehamn, något NT rapporterar om. 

Resan Norrköping-Åland bland fotbollsspelare verkar populärt. Bobbie Friberg Da Cruz lämnade IFK Norrköping för IFK Mariehamn efter 2013 års allsvenska och nu gör Daniel Sjölund samma sak.

Guldhjälten från 2015 hade svårt att ta en ordinarie tröja hos allsvenska tabelltvåan i år och flyttar nu hem till Åland.

En som kan bli lagkamrat med Sjölund är Tarik Hamza, även han hemmahörande i Norrköping. Men inte i IFK Norrköping utan i Sylvia. Försvararen var en viktig spelare för laget som i år tog klivet upp till division 1 och nu har 21-åringen tackat ja till provspel med IFK Mariehamn. Detta rapporterar NT.