• Publicerat 2 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Joel Allansson har berättat hur han gärna återvänder till IFK Göteborg. Sportchef Jonas Olsson har också öppnat för detta, men nu kan Randers mittfältare i stället hamna i Halmstad, detta enligt Hallandsposten. 

2011 debuterade Joel Allansson för IFK Göteborg och det blev totalt 61 allsvenska framträdanden innan han i december 2014 lämnade för Randers.

Nu ser det ut som att mittfältaren lämnar Danmark och han själv öppnade nyligen för en återkomst till Blåvitt.

– Jag har hört att de är intresserade. Jag spelade i Blåvitt under väldigt lång tid och jag håller ju på Blåvitt. Det är smickrande att höra, det är en stor förening. Göteborg är hemma på så sätt. Det är som sagt lite för tidigt att säga hur det blir, men Blåvitt är ett hett alternativ om det skulle gå så långt, sa han till GT för några veckor sedan.

Nu kan det i stället bli en annan svensk klubb som 26-åringen skriver på för. Enligt Hallandsposten är även Halmstad intresserade av att knyta till sig mittfältaren och tidningen uppger att Allansson i veckan varit på besök hos klubben.

– Det är ingenting som jag kan kommentera mer än att han är ett av många namn som vi tittar på, säger klubbchefen Tony Karlsson till Hallandsposten.

Halmstad slutade femma i årets superetta.