Gregg Berhalter hade ingen lyckad sejour som tränare i Hammarby, men har gjort det riktigt bra i MLS och nu kommer belöningen. Enligt The New York Times kommer amerikanen i veckan att presenteras som USA:s nya förbundskapten – uppgifter som nu FD fått bekräftade. 

Inför 2012 års superettan tog Hammarby in Gregg Berhalter som ny tränare. Amerikanen, som representerade klubbar om Crystal Palace, 1860 München och LA Galaxy som spelare och som dessutom lirade VM för USA såväl 2002 som 2006, hade stora visioner med Bajen – men dessvärre för Stockholmslaget flög det inte och sommaren 2013 bröt klubben med Berhalter.

I MLS har dock 45-åringen fått upprättelse. Berhalter har gjort det väldigt bra som tränare för Columbus Crew och nu kommer den stora belöningen.

Enligt The New York Times kommer nämligen Berhalter i början av veckan att presenteras som förbundskapten för USA:s herrlandslag – uppgifter som FD nu fått bekräftade.

Berhalters kontrakt kommer att sträcka sig över VM 2022 som bekant spelas i Qatar.

LÄS: HÄR ÄR NÄSTA NAMN SOM GÖR BRAKSUCCÉ EFTER BAJENFLYTT