• Publicerat 2 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Förra helgen spelade Simon Tibbling fram till ett av Bröndbys två mål i lagets viktiga seger mot SönderjyskE och i kväll var det åter dags för forne Djurgården-stjärnan, denna gång genom att skjuta drabbningens enda mål hemma mot Hobro. Mittfältaren utsågs även till matchens lirare.

Bröndby har haft en jobbig säsong så här långt, men nu är huvudstadsklubben på rätt spår igen. Tacka Simon Tibbling för det.

Förra helgen spelade han fram till ett av lagets två mål i segern borta mot SönderjyskE och i kväll hemma mot Hobro gjorde den tidigare Djurgården-stjärnan det på egen hand.

Kort före pausvilan prickade mittfältaren in 1-0 på volley. Vacker aktion av 24-åringen och målet blev drabbningens enda. I och med detta ligger Bröndby fyra i tabellen, men hela 14 poäng bakom serieledande antagonisten FC Köpenhamn.

Simon Tibbling blev utsedd till matchens lirare mot Hobro.

LÄS: OTROLIGA AFFÄREN EFTER DJURGÅRDEN – RANKAS HÖGT