• Publicerat 1 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Comeback för Pontus Jansson i dag i Leeds-tröjan och det med besked. Högst betyg i laget när tidningen Yorkshire Evening Post får bestämma.

Han har varit borta på grund av skada, men under lördagen gjorde Pontus Jansson comeback i Leeds när laget drabbade samman med Sheffield United.

Leeds vann bortamötet med 1-0 och Jansson får högt betyg – högst i laget ihop med Bailey Peacock och Kalvin Philips: en åtta på en tiogradig skala, detta om tidningen Yorkshire Evening Post får bestämma.

Jansson, som är en stor profil i MFF-kretsar efter sina många år i klubben och sitt fortsatta engagemang för Malmö, kan nu på allvar börja drömma om Premier League. Leeds ligger nämligen tvåa i tabellen, en poäng bakom serieledande Norwich.

LÄS: NU HAR HAN GJORT SITT I MALMÖ FF – ”BEHÖVER FLYTTA”