• Publicerat 30 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Peking-mittfältaren Gudmundur Thórarinsson kan komma att röra på sig.
– Jag har hört talas om intresse men jag är erfaren nog för att veta att det är en lång väg från ett bud som klubben accepterar och att allt är klart, säger Islänningen till Fotbolti.net.

Gudmundur Thórarinsson kom till IFK Norrköping inför 2017 och blev snabbt en viktig kugge i laget. Årets säsong blev en fullträff där han spelade samtliga matcher från start, förutom mot Gif Sundsvall. Tre gula kort stoppade honom den gången.

Nu har han uttalat sig om sin framtiden till Isländska Fotbolti.net. Där förklarar han att han njuter av sin semester.

Vad han säger om framtiden är desto mer intressant:

– Jag tror att jag är redo att spela i en bättre liga och det är min dröm. Jag har hört talas om intresse men jag är erfaren nog för att veta att det är en lång väg från ett bud som klubben accepterar och att allt är klart. Jag är väldigt glad i Norrköping och vi har ett bra lag, säger islänningen fotbolti.net.

Thórarinsson har en del klubbar på sitt CV, han har bland annat spelat i Selfoss och IBV på Island, Sarpsborg och Rosenborg i Norge samt danska Nordsjälland.