• Publicerat 29 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Christer Gustafsson kan vara på väg till Gais. Sirius-mittfältaren, som har en bakgrund i Bajen, lockas av Göteborgsklubben.
– Gais känns som en sovande jätte. Lite som Hammarby var för en tid sedan, säger han till GP.

26 seriematcher i Hammarby blev det för Christer Gustafsson 2009-2011. Därefter har mittfältaren spelat i Sirius. Framtiden för 30-åringen är nu oviss och han vet själv inte vad som kommer att hända.

– Sirius är absolut ett alternativ, det kan mycket väl bli så att jag stannar. Sedan är det en del utländska klubbar som har visat intresse och så finns det intresse i superettan, säger han till GP.

Just Göteborgs-Posten uppger att Gais visar intresse och i samma intervju medger Gustafsson att superettanklubben är ett lockande klubbval.

– Jag känner lagkaptenen, Calle (Nyström), väldigt väl, så jag vet lite hur de spelar. Jag tycker att de spelar en positiv fotboll. Det är en klassisk klubb med mycket fans. Det finns egentligen enbart positiva saker att säga om dem. Gais känns som en sovande jätte. Lite som Hammarby var för en tid sedan, innan de fick ordning på allting. Det finns väldigt mycket potential i klubben, från utsidan känns det så i alla fall, konstaterar 30-åringen för tidningen.

Gustafsson startade i år 22 allsvenska matcher för Sirius.