• Publicerat 27 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

David Moberg Karlsson var mer eller mindre klar för Sparta Prag, men då backade IFK Norrköping ur i sista stund. Affären kan dock fortfarande bli av. Detta skriver Sportbladet som hänvisar till tjeckisk press. 

Han var en av Norrköpings bästa spelare i år. Med sina tio mål och tre assist var David Moberg Karlsson en stor faktor till lagets andraplats i allsvenskan.

För en vecka sedan skrev Sportbladet att Sparta Prag budat på yttern och en affär såg nu mer eller mindre klar ut i söndags, men samma tidning som hänvisar till tjeckisk press skriver att Norrköping backade ur i sista stund. En övergång kan dock fortfarande bli av.

Övergångssumman som det handlade om i söndags, men där alltså Norrköping gav kalla handen, var enligt Denik Sport på 12,3 miljoner kronor.

– På måndagsmorgonen återkom Norrköping och sa att de inte kunde acceptera villkoren, säger en källa till den tjeckiska tidningen enligt Sportbladet och fortsätter:

– Vi förstod inte vad som hände, vi trodde att vi hade kommit överens om ett avtal. Vi har inte gett upp, vi tror fortfarande transfern kan bli av.