• Publicerat 26 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Giannis Anestis är Blåvitts senaste värvning. Grekiska målvakten med landslagsmeriter har skrivit på ett kontrakt på 1,5 år. 

Sportchef Jonas Olsson har landat ett tungt nyförvärv till IFK Göteborg. Giannis Anestis med meriter från grekiska landslaget och AEK Aten har kritat på ett 1,5 års långt avtal med Blåvitt och målvakten är exalterad.

– Jag är väldigt glad över att skriva på för IFK Göteborg och ser fram emot att hjälpa laget. Jag vet att det är en klubb med en fin historia, med exempelvis segrar i Uefacupen och många inhemska titlar. Det är en stor klubb och förhoppningsvis kan vi vinna fler titlar framöver. Jag tar med mina erfarenheter och hoppas kunna hjälpa laget att vinna matcher, säger 27-åringen till klubbens hemsida.

Sportchefen Jonas Olsson om den välmeriterade värvningen:

– Både Olle Sultan och Stefan Remnér har varit på plats i Aten och genomfört ett par träningspass med Giannis. Dessutom har vi fått goda referenser av Jakob Johansson, som spelat med honom i ett flertal säsonger, säger han och fortsätter:
– Han har varit här på en snabbvisit och bland genomgått läkarundersökning och tittat på Kamratgården. Sedan ansluter Giannis till truppen i början av januari.