• Publicerat 26 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Till sist blev han klar, Darijan Bojanic. Hammarby presenterade mittfältaren under måndagskvällen. 

Han har tidigare spelat i Öster, IFK Göteborg, Östersund och Helsingborg.

Efter succésäsongen i HIF i år har Darijan Bojanic nu skrivit på för Hammarby. 23-åringens avtal gäller från januari och 3,5 år framåt.

– Vi är väldigt glada att få Darijan till oss. Han är en central mittfältare med en stor bollbegåvning som i år visat vilka kvaliteter han besitter. Det är en poängspelare som passar väl in i den fotboll vi spelar, och vi är övertygade om att han kommer att utvecklas ytterligare hos oss. Han har även en mycket fin högerfot som vi kommer ha stor nytta av vid fasta situationer, liksom i passningsspelet, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.