Östersunds FK:s Dennis Widgren uppges idag ha nobbat både Hammarby och en förlängning med ÖFK – för att skriva på för Häcken. Men enligt FD:s källor är inget klart på något sätt.
”Jag har alternativ men inget är klart”, skriver Widgren i ett sms till FotbollDirekt.se.

Var spelar Östersundssonen Dennis Widgren nästa år?

Intresset är stort för ytterbacken där både Häcken och Hammarby inkommit med konkreta bud, enligt FD:s källor. Samtidigt har Östersunds FK varit tydliga med att man vill förlänga med den egna produkten.

– Vi har absolut inte gett upp. Han har inte tackat nej till oss och vi har lagt det bästa bud vi kan till honom, berättade ordförande Daniel Kindberg för FotbollDirekt.se.

24-åringen har varit med om att ta upp ÖFK hela vägen från division 2 till den otroliga Europa League-framgången och ännu en stabil tabellplacering i år. Men med ett utgående kontrakt så har intresset för honom ökat rejält.

Expressen har tidigare rapporterat att Hammarby träffat Widgren och hans representanter och att en affär snart kan vara klar. Under måndagen kom dock Östersunds Posten med egna uppgifter om att Widgren i stället bestämt sig för att acceptera ett bud från Häcken och betraktas vara klar för göteborgarna.

Men enligt FD:s källor är det inte korrekt. Inget bud har ännu accepterats och alla tre klubbar finns fortfarande med i bilden.

Spelaren själv säger så här i ett sms till FD:

”Jag har inte skrivit på för någon klubb och vill inte sitta och spekulera innan något är påskrivet. Jag har alternativ men inget är klart”.