• Publicerat 19 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Tio mål och sex assist i årets allsvenska har gjort att David Moberg Karlsson är het på marknaden. För NT bekräftar han intresse.
– Det finns konkret. Om det är något som känns väldigt bra för mig så vill jag gärna ta nästa steg, säger yttern till tidningen. 

Efter två och en halv säsong i Norrköping kan David Moberg Karlsson nu välja att göra en ny utlandssejour.

Yttern, som tidigare spelat i Sunderland och danska Nordsjälland, gjorde i år tio mål och sex assist och han bekräftar intresse från utlandet.

- Ja. Det finns konkret. Om det är något som känns väldigt bra för mig så vill jag gärna ta nästa steg. Det har jag väl också varit tydlig med till klubben att så är fallet. Jag känner att jag haft en enorm utveckling här i Norrköping och att vi har ett jätteroligt lag, men jag skulle gärna vilja se hur långt jag kan ta mig, säger 24-åringen till NT..

En av klubbarna som uppges vilja värva ”DMK” är Sparta Prag enligt NT, men det är inget som huvudpersonen själv vill bekräfta eller dementera.

- Jag orkar inte kommentera enskilda klubbar, det blir fel om det inte händer saker. Om man ändå blir kvar, då blir det lite löjligt. Men det finns klubbar som är intresserade och det är jätteroligt. För ett och ett halvt år sedan satt jag inte och pratade så här direkt, då var det mer varför jag inte kom igång och fick spela. Så det är kul att det nämns.