• Publicerat 18 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Joel Allansson gjorde fyra säsonger i IFK Göteborg. Nu kan mittfältaren, som sedan 2014 spelat i Danmark, återvända till Blåvitt.
– Joel är ett av namnen vi har diskuterat och vi känner ju till honom sedan innan, säger sportchefen Jonas Olsson till Fotbollskanalen

Det var 2011 som Joel Allansson debuterade i allsvenskan och fick sitt genombrott omgående med 15 starter som 18-åring.

Det blev totalt 61 allsvenska framträdanden innan mittfältaren lämnade Blåvitt för danska Randers sommaren 2014 – där han spelar än i dag.

Nu går dock kontraktet ut och den kan bli en återkomst till IFK Göteborg i vinter, det meddelar sportchefen Jonas Olsson för Fotbollskanalen.

– Joel är ett av de namnen vi har diskuterat. Joel känner vi ju till sedan innan. Men det blir en massa spekulationer, så det känns bäst att återkomma när det är något som blir klart, säger han.

Fotbollskanalen: Har ni diskuterat något med Joel eller hans representanter?

– Jo, vi har pratat med Joels representanter. Vi har pratat med massa representanter och en massa spelare. Men återigen har vi en spelartrupp som är ganska ny. Vi ska vara noggranna och ska vi ta in någon ska det vara en spelare som gör skillnad, annars är jag övertygad om att laget som vi haft i år kommer lyfta sig enormt till nästa år, de har lärt sig mycket under året i år, konstaterar Olsson.