• Publicerat 18 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Efter fyra år i Danmark kan Joel Allansson återvända till IFK Göteborg. Sportchefen Jonas Olsson har öppnat upp för detta och nu gör mittfältaren detsamma.
– Jag har hört att de är intresserade och jag håller ju på Blåvitt, säger han till GT.

”Joel är ett av de namnen vi har diskuterat. Joel känner vi ju till sedan innan. Men det blir en massa spekulationer, så det känns bäst att återkomma när det är något som blir klart”.

IFK Göteborgs sportchef Jonas Olsson till Fotbollskanalen i går kring intresset för Randers mittfältare Joel Allansson, som efter fyra år i Blåvitt lämnade för den danska klubben 2014.

För GT berättar 26-åringen att han inte kommer stanna nu när kontraktet löper ut.

– Det blir nog byte av klubb, men till vilken vet jag inte. Det är fortfarande för tidigt att säga, men det blir en spännande tid framöver. Spännande och lite osäkert. Jag är ganska öppen för det mesta. Men vinterfönstret… då är det fördelaktigt att gå till Sverige, säger Allansson.

I IFK Göteborg blev det totalt 61 allsvenska matcher mellan 2011 och 2014. Att han nu åter kopplas samman med klubben i hans hjärta gör att han jublar.

– Jag har hört att de är intresserade. Jag spelade i Blåvitt under väldigt lång tid och jag håller ju på Blåvitt. Det är smickrande att höra, det är en stor förening. Göteborg är hemma på så sätt. Det är som sagt lite för tidigt att säga hur det blir, men Blåvitt är ett hett alternativ om det skulle gå så långt.