• Publicerat 14 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Victor Sköld hade ingen lyckad sejour i IFK Göteborg. Efter drygt två säsonger i Örebro återvänder nu anfallaren till staden Göteborg då han kritat på för Örgryte. 

20 mål och nio assist i superettan 2013. Ett makalöst facit för Victor Sköld i Falkenberg. Efter ett och ett halvt år i Åtvidaberg gick flyttlasset vidare till IFK Göteborg – men där uteblev succén. Inte en enda start eller något mål, nej det var inget roligt år i Sveriges näst största stad.

Nu, efter dryga två säsonger i Örebro, återvänder Sköld till Göteborg – men inte till Blåvitt utan till stadsrivalen Örgryte.

Öis slutade i år fyra i superettan och Sköld har skrivit på ett ettårskontrakt, med option på ytterligare ett år, med Göteborgsklubben.

– Det är fantastiskt kul och skönt att allt är klart nu. Det är en anrik förening som borde spela högre upp än vad den gör. Förhoppningsvis kan jag komma hit och hjälpa till med att få tillbaka ÖIS där klubben hör hemma, säger han till Örgrytes hemsida.