• Publicerat 13 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson lämnade Helsingborg efter uttåget 2016. När klubben nu är tillbaka i allsvenskan drömmer ordförande Krister Azelius om att locka tillbaka anfallaren i framtiden.
– Han är förknippad med Helsingborg på ett sånt sätt och det där är ett intressant namn, säger Azelius till Kvällsposten. 

Efter tre år i Helsingborg lämnade Jordan Larsson klubben i samband med degraderingen till superettan 2016. I stället blev en rätt misslyckad sejour i holländska NEC Nijmegen innan anfallaren inför den här säsongen återvände till allsvenskan då han skrev på ett treårskontrakt med IFK Norrköping.

Det blev ynka ett allsvenskt mål i år på 26 matcher, varav sju från start hos tabelltvåan. Nu när Helsingborg är tillbaka i allsvenskan igen drömmer ordförande Krister Azelius om att så småningom locka tillbaka 21-åringen.

– Om han finns med på någon lista så vet inte jag det. Men personligen – och det är min högst personliga uppfattning som inte alls syftar till att prägla några val – tycker jag att han är förknippad med Helsingborg på ett sånt sätt och det där är ett intressant namn, säger Azelius till Kvällsposten och fortsätter:

– Om han finns med i sinnevärlden hos dem som driver fram alternativen på den sportsliga sidan vet jag inte. Min egen reflektion är att det är en Helsingsborgsson som inte är lika gammal som de andra hemvändarna.

Jordan Larsson, som var med i det U21-landslag som i oktober missade chansen att kvala in till EM, gjorde totalt tio mål och sju assist på 60 allsvenska matcher i Helsingborg.