• Publicerat 12 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Paulinho gjorde inga mål och blev utvisad. Ändå kunde han fira efter förlusten hemma mot Norrköping. Skyttekung i allsvenskan – nu är frågan vad framtiden väntar.
– Vi får se om det dyker upp några erbjudanden som är bra både för mig och för Häcken, säger han till Sportbladet.

Även om Häcken föll mot IFK Norrköping och missade i Europa, så kunde brassen Paulinho ändå glädjas åt en personlig framgång.

20 mål var två bättre än Linus Hallenius och skytteligatiteln blev därmed Paulinhos. Med ett år kvar på kontraktet finns en klar risk att Häcken blir av med 32-åringen.

– Jag vet inte. Nu är säsongen över och jag har bra kontakt med både min agent och med Sonny (Karlsson, Häckens sportchef). Vi får se, säger han till Sportbladet och fortsätter:

– Nu ska jag träna en, två veckor ytterligare och sedan åka hem till Brasilien på semester. Vi får se om det dyker upp några erbjudanden som är bra både för mig och för Häcken.

Skytteligatiteln är han självklart stolt över.

– Jag är väldigt glad över den. Det är bra för min karriär. Men jag kan inte göra målen själv. Jag har fått mycket hjälp av mina lagkamrater i Häcken för att göra de här målen. Men om jag hade kunnat så skulle jag bytt bort skyttekungstiteln mot ytterligare sex poäng i tabellen och en Europaplats för klubben. Men vi har ändå gjort en bra säsong, säger han till Sportbladet.