• Publicerat 11 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

I dag avgörs allsvenskan – AIK kan säkra guldet nere i Kalmar. Nu har AIK gått ut med en trupp på sin hemsida.

Vi brukar publicera AIK:s matchtrupper när de kommit ut på klubbens hemsida – ibland kommer vissa skadebesked, ofta är det helt väntade manskap som presenteras.

Men sällan har väl en matchtrupp kommit med sådan förväntan som i dag. Dels med tanke på vikten av matchen, men också utifrån att fyra spelare sett ut att kunna missa matchen – utöver de två som spikat skulle få se avgörandet från sidan, avstängda duon Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu.

Oscar Linnér,  Panos Dimitriadis och Sebastian Larsson har varit osäkra på spel. och i går uppgav Expressen att Daniel Sundgren missar med skada. Enligt FD:s uppgifter så är Larsson och Dimitriadis redo för spel, medan Linnér testas sent.

Nu vet vi lite mer om läget. AIK har presenterat en trupp på sin hemsida. Där finns Linnér, Sundgren, Dimitriadis och Larsson med – men det är också en 20-mannatrupp och två man ska bort till sluttruppen. Då finns samtidigt yngre spelare i form av Adam Ben Lamin och Daniel Mushitu med.

AIK:s 20-mannatrupp:

Målvakter: Oscar Linnér, Budimir Janosevic

Försvarare: Per Karlsson, Alexander Milosevic, Robin Jansson, Joel Ekstrand, Haukur Hauksson, Adam Ben Lamin.

Mittfältare: (Sebastian Larsson), (Panajotis Dimitriadis), Rasmus Lindkvist, Bilal Hussein, Heradi Rashidi, Bilal Hussein

Anfallare: Henok Goitom, Tarik Elyounoussi, Nicolás Stefanelli, Denni Avdic, Stefan Silva, Daniel Mushitu.