• Publicerat 10 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Kalmar FF ligger tia i tabellen utan mycket att spela för, men har har fått en roll i allsvenska guldstriden. I morgon väntar AIK inför ett utsålt Guldfågeln Arena. Nu har Kalmar FF gått ut med vilka som är med i truppen till matchen.

Kalmar FF är sista hindret i vägen för AIK:s gulddröm. Får Gnaget med sig en poäng eller mer från matchen på Guldfågeln Arena i morgon eftermiddag så är det klart – det första SM-guldet för Gnaget sedan 2009.

Kalmars tf huvudtränare Henrik Rydström har lovat att hans mannar ska göra det svårt för AIK. Även om Kalmar är säkert placerade i mitten av tabellen så lovar Rydström tändning, och pratar om att ”göra guldfågeln till silverfågeln”.

Nu står det klart vilka spelare som är aktuella för spel mot AIK – en matchtrupp har presenterats på KFF:s hemsida, och det är en 19-mannatrupp där ett namn ska bort innan matchstart.

KFF saknar sedan tidigare Erton Fejzullahu, Gbenga Arokoyo och Måns Söderqvist med skador, och även Nils Fröling har varit ett frågetecken inför AIK-matchen. Och Fröling saknas i den trupp som presenterats.

Målvakter: Lucas Hägg-Johansson, Ole Söderberg

Försvarare: Viktor Elm, Mikael Dyrestam, Viktor Agardius, Emin Nouri, Chima Akas, Johan Stenmark

Mittfältare/anfallare: Rasmus Elm. Romario, Herman Hallberg, Tobias Eriksson, Jajá, Isak Magnusson, Adam Hellborg, Papa Diouf, Filip Sachpekidis, Hiago, Alexander Ahl-Holmström.