Foto: Bildbyrån

AIK spelar för guld i morgon på Guldfågeln Arena i Kalmar – man får dock klara sig utan viktiga spelare och det finns flera osäkra kort inför KFF-matchen. Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu missar definitivt, medan Sebastian Larsson, Oscar Linnér och Panajotis Dimitriadis kan missa med skador. Och nu uppges även Daniel Sundgren missa – Sundgren ska ha skadat sig på träning.

Det räcker med en poäng för AIK i morgon mot Kalmar, i Kalmar. Kryss och guldet är klart. Konkurrenten IFK Norrköping behöver vinna mot Häcken och hoppas på att AIK förlorar i Kalmar.

Bra förutsättningar för Gnaget, men samtidigt kan flera viktiga spelare missa guldmatchen. Det står redan klart att två av dem gör det – Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu är avstängda.

Det är också osäkert kring tre spelare, Panajotis Dimitriadis, Sebastian Larsson och Oscar Linnér sliter med skadebekymmer och det återstår att se vilka som kan vara med i morgon.

Och nu uppger Expressen att AIK fått en till spelare skadad, och i det här fallet ska det vara definitivt – enligt tidningen så har Daniel Sundgren gjort sig illa på träning och det är såpass illa att det står klart att han inte kan medverka i morgon.

Kalmar-AIK spelas i morgon klockan 15 på Guldfågeln Arena.